Over ANNEROW.

Over ANNEROW

ANNEROW houdt zich in de brede zin van het woord bezig met (online) marketing, Ik help je om beter zichtbaar te worden. Dit heeft uiteraard meerdere aspecten. Een professionaliseringsslag op het gebied van teksten? Ik help je graag! Beter vindbaar in Google? Ook dan ben je mij bij aan het juiste adres. Een nieuwe website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik begeleid graag het gehele proces.

Uiteraard gebeurt niet alles op de site zelf. Ook nieuwsbrieven en evenementen dragen bij aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Vaak niet eens omdat de kennis er binnen het bedrijf niet is, maar simpelweg omdat er vaak geen tijd voor is. ANNEROW helpt je om uw successen te bereiken.

Over mij

V

an jongs af aan weet ik al dat ik mijn eigen bedrijf wil. Waarom? Dat is een hele goede vraag. Ik denk simpelweg omdat ondernemersbloed zit waar het niet gaan kan.

ANNEROW is een vervorming van Rowan. Dat ben ik. Ik heb een zeer brede interesse en dit kan ik kwijt in mijn eigen bedrijf. Ondernemen is altijd al een grote droom van mij geweest. Met een brede kennis in (online) marketing, communicatie en evenementenorganisatie help ik bedrijven om hún droom waar te maken. Wat is er leuker dan doen waar je blij van wordt? Al helemaal als je andere mensen daar ook nog eens blij mee kan maken!

Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging. Daarom past dit bedrijf zo goed bij mij. Ik kan mensen helpen én het vakgebied is enorm uitdagend. Het verandert namelijk constant, het is telkens vernieuwend. Het is dan ook enorm belangrijk om continue bij te blijven. Telkens nieuwe dingen leren, houd je scherp.

Dit is dan ook mijn grootste drijfveer. Met mijn opgedane kennis wil ik bedrijven helpen die er zelf even niet uit komen, of er simpelweg geen tijd voor hebben. Ik ben elke dag in dit vakgebied actief en ben dan ook altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

ANNEROW

Hart voor het vak.