Wat is content creatie?

Content is eigenlijk alles wat een bedrijf publiceert via haar eigen uitingen. Hierbij gaat het dus niet alleen om de website, maar ook social media en blogs. Het omvat niet alleen tekst, maar ook foto’s en video’s. ANNEROW richt zich voornamelijk op tekst, maar een tekst staat vaak niet op zichzelf. Er is in overleg dan ook veel mogelijk.

Je hebt al snel een beeld van een bedrijf, aan de hand van wat je ziet. Daarom is het zo belangrijk om het juiste beeld te schetsen. Met de juiste tone of voice (en meer Engelse vaktermen), zorg ik dat jouw content staat. Als een huis.

Anders dan een gesprek

Content vanuit een bedrijf is anders dan ‘gewoon’ een gesprek. Het mooie, maar ook het vervelende? Fouten zijn binnen no time opgespoord. Je kunt het namelijk nog eens teruglezen, of terugkijken. Wat het mooie aan content dan is? Je kunt goed nadenken over de boodschap die je wilt vertellen. Content is dus een zeer belangrijke factor!

Aansprekende content

Content moet foutloos zijn, moet aanspreken, maar moet vooral passen. Bij het bedrijf en daarmee voornamelijk de doelgroep. Het maken van deze content kost tijd en is soms niet eenvoudig. ANNEROW helpt u hier graag bij! Samen kijken we naar jouw doelgroep en uiteraard jouw bedrijf.